Wordt alles thuisbezorgd?
Alle producten in de shop worden gewoon bij je thuisbezorgd.

Wie doet de bezorging?
De bezorging wordt normaal gesproken gedaan door PostNL.

Wat is de levertijd?
De levertijd is afhankelijk van het product en de vraag, maar de normale levertijd is 1-2 weken. De bandjes heb je binnen een paar dagen in huis!

Hoe weet ik wanneer de bezorger komt?
Als de producten zijn ingepakt ontvang je automatisch een e-mail met een track & trace link. Je kunt de bezorging vanaf dat moment volgen!

Kan ik mijn bestelling annuleren of retourneren?
Je kunt je bestelling bij ons annuleren totdat je pakket is verzonden. Zodra je pakket de eerste keer wordt gescand ontvang je een e-mail en vanaf dat moment is de zending niet meer in onze handen. In dat geval kun je het pakket aannemen en via de link in de e-mail met je track & trace code een retour aanmelden.
Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen te annuleren. Je moet dit wel aangeven via dit formulier. Je hebt daarna 7 dagen om de bestelling terug te sturen. Stuur je alleen een gedeelte van de bestelling terug, dan ontvang je een evenredig bedrag terug. Voor de retourzending betaal je een kleine eigen bijdrage.

Wie of wat zijn Mollie en Dotpoint?
Mollie en Dotpoint zijn leveranciers voor de webshop van Sophie. Mollie handelt de betalingen via bijvoorbeeld iDeal af via Dotpoint. Dotpoint zorgt voor de handmatige overboekingen en de technische afhandeling van de webshop.

Suggesties of vragen?
Heb je nog suggesties of vragen? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ons.

Te laat! Sophie's shop is weer gesloten :( Hou de socials in de gaten om te zien wanneer je weer kunt bestellen.